Vacature Monteurs

Widontec in Veghel ontwikkelt en fabriceert state-of-the-art-voertuigen, -machines en -technieken voor grote Europese opdrachtgevers in de agrarische en industriële sector. Bij ons gaan specialistische kennis van techniek, mechaniek, hydrauliek en elektronica hand in hand. Wij ontwikkelen en verbeteren bijzondere machines en voertuigen volledig in eigen huis: van conceptvorming en engineering tot en met fabricage, service en onderhoud.
 
Wil je ons team komen versterken dan zijn wij op zoek naar:
 

Monteurs

Fulltime
 
Dit heb jij in huis
Je hebt de drive om met state-of-the-art-technieken te werken aan uitdagende projecten op het vlak van hydrauliek, elektronica, mechanica en motoren. Het lezen van technische tekeningen en schema’s is jou op het lijf geschreven en kwaliteit staat bij jou voorop. Je bent leergierig, hebt een zelfstandige werkhouding en kunt goed samenwerken. Heb je ervaring in de transport- of landbouwsector, of ben je een schoolverlater met een passie voor techniek? Bij ons krijg je volop de kans jezelf te ontwikkelen. Ook een leer-werktraject behoort tot de mogelijkheden.
 
Jouw werkzaamheden
Binnen ons team ga jij aan de slag met het monteren en samenstellen van nieuwe machines. Van zelfrijdende voertuigen en funderingsmachines tot railhoogwerkers en –verreikers en andere bijzondere voertuigen voor de agrarische en industriële sector. Ook voer je hieraan zelfstandig onderhoud en reparaties uit.
 
Groei met ons mee
Wij bieden je een veelzijdige functie met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een groeiend bedrijf. Daarbij werk je met de nieuwste technieken en toepassingen die we in eigen beheer ontwikkelen. Je komt terecht in een gemotiveerd team en je kunt rekenen op een prettige werksfeer. Bovendien krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen via interne opleidingstrajecten en een breed cursusaanbod.
 
Interesse?
Stuur je cv en een korte motivatie naar info@widontec.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over de vacature, of bel 0413 – 379 180. Reageren per post kan natuurlijk ook:
 
Widontec
Doornhoek 3760,
5465 TA in Veghel.