Vacature Leerling Monteurs

Widontec BV in Veghel ontwikkelt en fabriceert state-of-the-art-voertuigen, -machines en -technieken voor grote Europese opdrachtgevers in de agrarische en industriële sector. Bij ons gaan specialistische kennis van techniek, mechaniek, hydrauliek en elektronica hand in hand. Wij ontwikkelen en verbeteren bijzondere machines en voertuigen volledig in eigen huis: van conceptvorming en engineering tot en met fabricage, service en onderhoud.
 
Wil je ons team gaan versterken in combinatie met school wij zijn op zoek naar:

Leerling Monteurs  / BBL‘ers

 
Jouw kansen
 
Je wilt jezelf graag ontwikkelen in de techniek als monteur, dan bieden wij  je om de mogelijkheid 4 dagen te werken en 1 dag  een opleiding te volgen. Binnen ons team ga jij  werken aan  praktische  ervaringen en theoretische kennis , met volop doorgroei mogelijkheden.
 
 
Dit heb jij in huis
 
Je hebt de drive om met state-of-the-art-technieken te werken aan uitdagende projecten op het vlak van hydrauliek, elektronica, mechanica en motoren
Je bent leergierig, hebt een zelfstandige werkhouding en kunt goed samenwerken.
 
Functie-eisen
  • Interesse op het gebied van techniek.
  • Leergierig, gedreven en enthousiast.
  • Je hebt je ingeschreven (of bent van plan je in te schrijven) voor een BBL-traject in de Metaalbewerking  ,  landbouw-mechanisatie of voertuig-techniek
 
Groei met ons mee
Wij bieden je een veelzijdige BBL periode functie met uitstekende BBL-vergoeding binnen een sterk groeiend bedrijf.
Bovendien krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen via interne opleidingstrajecten.
 
Interesse?
Stuur je cv en een korte motivatie naar Willem Donkers, directeur van Widontec, via info@widontec.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over de vacature, of bel 0413 – 379 180. Reageren per post kan natuurlijk:
 
Widontec BV,
Doornhoek 3760,
5465 TA   Veghel.