Service

 

Service en werkplaats

Widontec werkt vanuit een ruime, geavanceerde werkplaats en op locatie met volledig ingerichte servicewagens. Het is zelfs mogelijk om de prestaties van je machine op afstand te monitoren. We hebben een uitgebreide voorraad onderdelen voor aandrijftechniek, hydrauliek en specifieke componenten voor veldspuittechniek. Zo kun je vertrouwen op een optimale ondersteuning door onze goed opgeleide servicemonteurs en houden we jouw machine in topconditie.

Een servicebus in het veld met een heimachine, terwijl de monteur met een tablet communiceert met de machinist.

Widontec is erkend RDW partner. Wij zijn met de bevoegdheid Tenaamstelling Voertuigbedrijf in staat om na verkoop van een voertuig direct het kenteken op uw naam te zetten.

De SKL keuring van veldspuiten is sinds 1997 verplicht voor alle veldspuiten die in gebruik zijn. Widontec is erkend SKL keurstation voor Boomgaardspuiten, onkruidspuiten, motorvatspuiten en vernevelapparatuur. Wij beschikken over de juiste testapparatuur en goed opgeleide keurmeesters om de keuringen op een juiste manier uit te voeren. Voor informatie over de periodieke keuring kunt u contact opnemen met onze service afdeling of de website van SKL bezoeken.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then