Over ons

 

Jouw partner voor engineering, ontwikkeling en onderhoud

Widontec is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanpassen en produceren van machines voor bedrijven uit de industrie, land- en tuinbouw en evenementenbranche. Voor een groot deel van hun machinepark zijn wij de vaste onderhoudspartner. Of wij deze machines nu zelf geproduceerd hebben of niet. Daarnaast weten zij ons te vinden voor het (door)ontwikkelen en produceren van bedrijfsspecifieke producten. Van de ontwikkeling van enkele stuks voor eigen gebruik tot het uitbesteden van de volledige serieproductie. Onze meerwaarde? Uitgebreide service en technische expertise.

Het pand van Widontec in Veghel met enkele van onze machines ervoor.

Widontec = techniek

Techniek in en om mobiele machines: daar zit de kracht van Widontec. Als geen ander snappen we dat een machine een onmisbaar gereedschap is voor de continuïteit van jouw bedrijf. Wij maken het verschil voor onze klanten met onze passie voor techniek en de drive naar het juiste resultaat. Nauwe samenwerking en gedeelde ambities staan daarbij centraal. Of je nu kiest voor een standaard- of maatwerkoplossing, pas als de machine doet wat jij ervan verwacht zijn wij tevreden. Onze expertise ligt in het ontwikkelen, verbeteren en produceren van bijzondere specialistische machines. Of het nu gaat om constructies, hydraulische of elektronische installaties.

Engineering en ontwikkeling

Van idee naar eindproduct, zo efficiënt mogelijk en met één gesprekspartner. Onze projectengineers vertalen jouw vraag en behoefte naar een maatoplossing. Het maken van het constructieve, hydraulische en elektronische ontwerp is daarbij een belangrijke stap. Daarnaast denken wij erover na hoe we de machine zo efficiënt mogelijk in productie kunnen brengen. Meestal bouwen en testen we een machine in eigen huis. Zo garanderen we dat ieder onderdeel van de machine goed geconstrueerd is en doet wat het moet doen.

Het kantoor en de werkplaats van Widontec, met enkele machines op de achtergrond.
De loopkraan zet een cabine op de machine, en een heimachine staat op de achtergrond.

Moderne productielocatie

In ruime productiehallen op onze locatie in Veghel produceren, testen en certificeren we nieuwe machines. In deze gecontroleerde omgeving maken onze ervaren technici met de meest innovatieve middelen en materialen steeds weer nieuwe oplossingen mogelijk. Wil je behalve de ontwikkeling ook het onderhoud van jouw machinepark aan ons uitbesteden? Ook daarvoor hebben wij de juiste faciliteiten en kennis in huis.

Service en werkplaats

Widontec werkt vanuit een ruime, geavanceerde werkplaats en op locatie met volledig ingerichte servicewagens. Het is zelfs mogelijk om de prestaties van je machine op afstand te monitoren. We hebben een uitgebreide voorraad onderdelen voor aandrijftechniek, hydrauliek en specifieke componenten voor veldspuittechniek. Zo kun je vertrouwen op een optimale ondersteuning door onze goed opgeleide servicemonteurs en houden we jouw machine in topconditie.

Een servicebus in het veld met een heimachine, terwijl de monteur met een tablet communiceert met de machinist.
Een van onze klanten krijgt de sleutel krijgt van zijn nieuwe machine.

Onze succesformule

 Al vanaf de start in 2002 vormt het opbouwen van goede relaties en een intensief partnership de basis voor gezamenlijk succes. Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten die ons het vertrouwen geven om de techniek van hun producten bij ons in handen te geven. Onze succesformule? De combinatie van passie voor techniek, gedrevenheid naar resultaat en de ambitie van onze klanten. Widontec: we improve technics.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then