Widontec Winner stellingenspuit

De getrokken compactspuit van Widontec is ontworpen voor gewasbescherming in boomgaarden en (overkapte) stellingen van aardbeien. Uitgangspunten van het ontwerp zijn een smalle, compacte bouw voor het eenvoudig manouveren tussen de rijen en op de kopakker. De speciaal ontworpen spuitmonden minimaliseren drift en maximaliseren de effectiviteit door het middel te sturen naar waar u het wil hebben, verdeeld over uw gewas. 

Efficiënte toediening van middelen en betere prestaties in bedekking
De kwaliteit van de luchtstroom en luchtvolume dat gegenereerd wordt, zorgen voor een grotere snelheid van lucht zonder de efficiëntie van de middelen te verliezen. De druppels worden in de uitlopen van de spuitmond gevormd. De enorme snelheid van de luchtstroom neemt de vloeistof mee naar het gewas waar het zeer efficiënt verdeeld wordt over de gehele plant. Door de verstelmogelijkheden van de spuitmonden en luchtstroom kunt u de vloeistof effectief sturen. Dit resulteert in een perfect spuitresultaat bij alle toepassingen.

Beste resultaat bij aardbeien op stellingen
Met de configuratie voor stellingenteelt van aardbeien is het mogelijk twee (overkapte) paden per werkgang te bewerken waarbij de vloeistof vanaf de bovenzijde en de onderzijde effectief verdeeld wordt over de gehele plant. De machine heeft een smalle bovenbouw waardoor u eenvoudig met de machine tussen de stellingen kunt rijden. De getrokken compactspuit is ook leverbaar als 4 rij-stellingenspuit. De machine heeft in deze uitvoering een giek met hydraulische hoogteregeling.

Solide en stabiel
Het chassis en de tank zijn zo geconstrueerd dat het zwaartepunt laag ligt. Het chassis staat op een tandemstel met brede banden. Dit maakt de smalle en compacte spuit toch zeer solide en stabiel, met een lage bodemdruk waardoor spoorvorming wordt geminimaliseerd. Door de compacte bouw is een kleine draaicirkel mogelijk

Kosten minimaliseren
De unieke aandrijving en luchtopbouw zijn door Hardi ontworpen en zorgen voor maximale luchtcapaciteit met minimaal verbruik. De aandrijving vanaf de trekker naar de blower gaat direct door de transmissie met 2 versnellingen. Het luchtvolume dat gegenereerd wordt, is de hoogste in de markt met de laagste vermogensbehoefte. De optionele kunststof aanzuigbuis voorkomt dat de blower blad van de grond af zuigt. Dit zorgt ervoor dat er schone lucht wordt gebruikt bij het sturen van de vloeistof.

Betrouwbaar en eenvoudig

De Widontec getrokken compactspuiten zijn zeer doordacht en robuust ontworpen en eenvoudig in gebruik. Dit zijn de wensen van de moderne ondernemer.

Meer afbeeldingen

Product specificaties

Tankinhoud
500 L
Blower
Hardi blower 37kW met 6 of 8 uitlopen 19.000 m3/h.
Spuitmonden
Spuitmonden in hoogte en breedte verstelbaar en draaibaar
Aftakas
Aftakas aangedreven waterpomp en blower
InformatieMeer informatie aanvragen
Downloads
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then