Widontec Winner rijenspuit

Door middel van deze getrokken spuit kan tussen de stellingen van aardbeien gespoten worden maar de machine is ook geschikt in de boomgaard. De spuit kan door zijn smalle bouw eenvoudig tussen de stellingen door rijden. De machine is voorzien van een Hardi opbouw met luchtondersteuning. De drift wordt hierdoor beperkt en de bedekking is optimaal, zowel boven als onder het blad. De speciaal ontworpen spuitmonden minimaliseren drift en maximaliseren de effectiviteit door het middel te sturen naar waar u het wil hebben, verdeeld over uw gewas.s

Efficiënte toediening van middelen en betere prestaties in bedekking

De kwaliteit van de luchtstroom en luchtvolume dat gegenereerd wordt, zorgen voor een grotere snelheid van lucht zonder de efficiëntie van de middelen te verliezen. De druppels worden in de uitlopen van de spuitmond gevormd. De enorme snelheid van de luchtstroom neemt de vloeistof mee naar het gewas waar het zeer efficiënt verdeeld wordt over de gehele plant. U kunt de luchtstroom aanpassen en de spuitmonden zijn in hoogte en breedte verstelbaar en zijn draaibaar. Dit zorgt ervoor dat u de vloeistof effectief kunt sturen. Het middel wordt verdeeld over de gehele plant. 

Beste resultaat bij aardbeien op stellingen

De standaard uitvoering kan in één werkgang vier stellingen spuiten. Door de hydraulische hoogteregeling van de giek kan deze boven de rij worden ingeklapt. In combinatie met de compacte bouw zorgt dit voor een zeer kleine draaicirkel. De machine heeft een smalle bovenbouw waardoor u eenvoudig met de machine tussen de stellingen kunt rijden. De machine is zonder giek leverbaar als getrokken compactspuit. Hierbij is het mogelijk twee (overkapte) paden per werkgang te bewerken

Solide en stabiel

Het chassis en de tank zijn zo geconstrueerd dat het zwaartepunt laag ligt. Het chassis staat op een tandemstel met brede banden. Dit maakt de smalle en compacte spuit toch zeer solide en stabiel, met een lage bodemdruk waardoor spoorvorming wordt geminimali-seerd.

Kosten minimaliseren

De unieke aandrijving en luchtopbouw zijn door Hardi ontworpen en zorgen voor maximale luchtcapaciteit met minimaal verbruik. De aandrijving vanaf de trekker naar de blower gaat direct door de transmissie met 2 versnellingen. Het luchtvolume dat gegenereerd wordt is de hoogste in de markt met de laagste vermogensbehoefte. De optionele kunststof aanzuigbuis voorkomt dat de blower blad van de grond af zuigt. Dit zorgt ervoor dat er schone lucht wordt gebruikt bij het sturen van de vloeistof.

Betrouwbaar en eenvoudig

De Widontec stellingspuiten zijn zeer doordacht en robuust ontworpen en eenvoudig in gebruik. Dit zijn de wensen van de moderne ondernemer.

Meer afbeeldingen

Product specificaties

Tankinhoud
500 L
Blower
Hardi blower 37kW met 8 uitlopen 19.000 m3/h.
Spuitmonden
Spuitmonden in hoogte en breedte verstelbaar en draaibaar.
Hoogte onder giek
minimaal 1,7m en maximaal 2,4m.
Totale breedte (uitgeklapt)
5,80 m std.
Capaciteit (standaard)
4 stellingrijen.
Aftakas
Aftakas aangedreven waterpomp en blower.
Extra
Ook beschikbaar in ‘compact’ versie zonder giekdelen.
InformatieMeer informatie aanvragen
Downloads
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then